För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Konstgjorda druvor Bourgogne 25cm

140 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Dessa bedrägligt verkliga snygga druvor i Bourgogne inbjuder dig till mellanmål - men var försiktig! Dessa är konstgjorda druvor som endast ska användas som dekorationer och inte är lämpliga för konsumtion! De dekorativa druvorna med den delvis applicerade vita filmen, vinrödsgrenarna och bladen i vitt och vinröd modellerades efter deras naturliga modell, nämligen vinets frukt (latin: Vitis Vinifera), men bedrägligt verkliga.

Oavsett om du ordnar den dekorativa frukten tillsammans med andra konstgjorda frukter hemma i en fruktskål eller om du hänger den dekorativt i öglan i ett skyltfönster eller i din restaurang på väggen eller i taket - de dekorativa druvorna bär i alla fall till en mysig atmosfär! Dessutom kan de naturligtvis användas varhelst vin är en fråga: Som en dekor i en vinotek, en bar eller på en vinfestival ser plastfrukterna helt enkelt bra ut!

Diametern för de enskilda, konstgjorda druvorna i Bourgogne varierar mellan 1,5 och 2 centimeter. Sammantaget är den konstgjorda frukten cirka 25 centimeter hög.

Längd : ca 25 cm
Druvornas storlek : ca Ø1,5 cm - Ø2cm
Färg : vinröd, vit
Material : plast
Antal : 1 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 65066-12
Vikt: 0,3 kg
Leverans till: 4. augusti **
Konstgjorda druvor Bourgogne 25cm
Konstgjorda druvor Bourgogne 25cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.