Korg för plantering, blomkorg, vinstockar Shabby-Chic L42cm / 34cm / 28cm uppsättning av 3

423 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Denna uppsättning korgar för plantering kan användas på många sätt som en planterings- eller blomkorg för dina trädgårdsdekorationer eller inredning.

Ett nätverk av vitkalkade vinstockar gör dessa kantiga korgskålar till en mycket speciell planter. Var och en utrustad med ett halvcirkelformat handtag och en ganska grön färg på korgkanten, kan handtagskorgen användas på olika sätt i den trendiga shabby chic! Insidan av växtkorgen är redan utrustad med en transparent plastfilm, så att du kan börja plantera omedelbart utan att tveka.

Färska tidiga blomstrare som snödroppar på vintern, vårens inlägg som påskliljor och krokusar på påsk, färgglada blommande växter på sommaren, rustika succulenter och ljung på hösten eller julstjärnan vid jul: allt känns rätt hemma i det vackra grenfartyget. Du behöver bara bestämma dig och hitta ett bra ställe för korgskålarna med handtag. Sådana dekorativa skålar kan också vara vackert utformade som presentkorgar. Fyll en av korgarna med ett handtag med delikatesser, hälsoprodukter, trädgårdstillbehör eller helt enkelt plantera dem med matchande blommor eller som en mycket original örtkruka med köksurter.

Lägg till ett band eller matchande dekorplugg i den fyllda korgen och mottagaren kommer att bli glad över den vackra uppmärksamheten.

På din balkong, terrass eller i trädgården kan växtskålarna av vinrankor sättas ihop väldigt snyggt i blomsterarrangemang.

Lägg de dekorativa korgarna på golvet, en vägg, landningen eller på en trappa med växter.

Du får korgarna med handtag i en uppsättning av tre sorterade i tre olika storlekar.

Observera: Detta är en naturlig produkt ! Detta innebär att produkten utsätts för naturliga fluktuationer och därför kan avvika från de angivna dimensionerna när det gäller form, färg, storlek, bredd, längd och diameter!

Obs! Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet, såvida de inte uttryckligen ingår.

Storlekskärl (L × B × D): ca 42 × 31 × 9 cm / 34 × 25 × 9 cm / 28 × 19 × 7 cm
Planterarens inre mått (L × B × D): ca 38 × 26 × 8,5 cm / 31 × 21 × 8 cm / 25 × 15 × 6,5 cm
Höjd med handtag: ca 27/21/18 cm
Färg: naturlig, vit, grön, transparent
Material: vinstockar, bark, metall, folie
Antal: 3 delar i en uppsättning, sorterade
google_translate
Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 00620
Vikt: 1,68 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Korg för plantering, blomkorg, vinstockar Shabby-Chic L42cm / 34cm / 28cm uppsättning av 3
Korg för plantering, blomkorg, vinstockar Shabby-Chic L42cm / 34cm / 28cm uppsättning av 3
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.