Korg för plantering, blommig dekoration, korg av naturträ L35cm 11,5cm

85 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Med denna välskötta korg för plantering av Viana kan du skapa ett bra blomsterarrangemang för ditt hem! Varje träkorg består av en stark metallram och är flätad med pilträ. Växtkorgens inre är redan utrustad med en praktisk folie med vilken du kan implementera en mängd olika blomsterdekorationer.

Den ovala korgkorg finns också i andra storlekar i vårt sortiment, så att du kan använda den för att skapa attraktiva blomsterarrangemang för en skänk, liksom på balkongen, terrassen, landningen i entrén eller som trädgårdsdekoration!

På grund av sin naturliga färg harmonierar plantkorgen med varje blommafärg och du kan designa allt från vårplantering till juldekorationer med denna vackra planterkorg. Du kan inte bara plantera vackra blommor som primula, penséer och prästkragar i blomkorgen, du kan också använda den för att odla doftande köksörter eller som en örtkruka kan de vara en originalgåva för nästa inbjudan!

Observera: Detta är en naturlig produkt ! Detta innebär att produkten utsätts för naturliga fluktuationer och därför kan avvika från de angivna dimensionerna när det gäller form, färg, storlek, bredd, längd och diameter!

Obs! Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet, såvida de inte uttryckligen ingår.

Yttermått (L × B × D): ca 35 × 15,5 × 11,5 cm
Korgöppningens innermått (L × B × D): ca 33 × 13,5 × 11 cm
Mått stativyta (L × B): ca 30 × 8,5 cm
Färg: naturlig, transparent, grön
Material: trä, metall, snöre, folie
Antal: 1 st
google_translate
Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 00588
Vikt: 0,51 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Korg för plantering, blommig dekoration, korg av naturträ L35cm 11,5cm
Korg för plantering, blommig dekoration, korg av naturträ L35cm 11,5cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.