Korg för plantering, dekorativ korg med handtag rund vit H8,5cm Ø25cm

85 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Ställ in naturliga accenter i din rumsdekoration eller i trädgården med den här planteringskorgen. Den charmiga dekorativa korgen med handtag av spånskiva i vitt och naturligt vit tvättat pilträ. En stabil metallram runt vilken spånskivan är flätad ger växtkorgen extra stabilitet. Korgen med handtag är utrustad med en växtfilm, som möjliggör direkt plantering och vattning av den dekorativa korgen. Börja med att sätta in dina favoritblommor och få en bit natur som en bordsdekoration i ditt hem eller som en blomsterdekoration på din balkong.

Oavsett om den placeras som inredning på en byrå, på terrassen eller framför dörren som ett arrangemang av flera handtagskorgar kombinerade som en växtkruka, erbjuder spånkorgen en mängd olika alternativ för plantering eller dekoration året runt. För festliga tillfällen som ett bröllop kan du använda korg i trendig shabby chic som ett kärl för attraktiva arrangemang för bankettbordet. - Eller så kan du använda planteringen som presentkorg för fina små saker.

Dekorera din lobby på hotellet, din butiksdisk eller ett läkarmottagning med säsongsbetonade blommor och växter genom att presentera dem i högkvalitativ korg med handtag: Du kan plantera primula, tulpaner eller påskliljor på våren och till exempel krysantemum eller asters som höstdekorationer, som du dekorerar med kastanjer och andra höstfrukter du har samlat själv. En fräsch dekoration med blommor och växter i den naturliga korgen ser alltid livlig och inbjudande ut och förbättrar synligt alla miljöer!

Du kan få blomsterkorgen i tre olika storlekar i vår butik, som du kan kombinera härligt med varandra.

Vänligen notera:
Det är en naturlig produkt! Detta innebär att produkten utsätts för naturliga fluktuationer och därför kan avvika från de angivna måtten i form, färg, storlek, bredd, längd och diameter!

Obs: Tillbehör och prydnadsföremål som visas på produktbilder är inte en del av sortimentet, såvida de inte uttryckligen ingår.

Höjdkorg: ca 8,5 cm
Höjd med handtag: ca 12 cm
Bredd med handtag: ca 27 cm
Ytterdiameter: ca 25 cm
Öppningsdiameter: ca 23 cm
Planteringsdjup: ca 7,5 cm
Stativyta: ca 17 cm
Färg: vit, brun, naturlig, transparent
Material: korg, metall, plast
Antal: 1 st
google_translate
Artikel nr.: 01372
Vikt: 0,48 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Korg för plantering, dekorativ korg med handtag rund vit H8,5cm Ø25cm
Korg för plantering, dekorativ korg med handtag rund vit H8,5cm Ø25cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.