Korgfartyg för plantering av vitvättad L34cm

115 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

För en dekoration full av naturlighet: Med denna högkvalitativa rottingkorg från det exklusiva produktsortimentet VIANA kan livliga blommor och växter ordnas enkelt. Växtkorgen var gjord av naturliga pilgrenar, som flätades stabilt runt en metallram. Konstruktionen är baserad på ett ovalt skrov och är därför särskilt original. En transparent plastfilm som slås ut på insidan möjliggör också direkt plantering. En vit tvätt av den naturfärgade pilen skapar en trendig look i shabby chic.

Med säsongsbetonade planteringar kan du uppnå en attraktiv dekoration som ger liv och fräschhet till din inredning, samt optiskt tar fram trädgården eller balkongen. I vårdekorationen, till exempel, lita på klassiska blommor som krokusar eller påskliljor och ordna små, färgglada ägg samt en påskharen. På nolltid kommer en original bordsdekoration att skapas, vilket kommer att glädja din familj till påskbrunch.

Rottingkorgen i fartygsdesign i natur, med vit tvätt har en storlek på cirka 34 centimeter och en höjd av cirka 10,5 centimeter.

Storlek: ca 34 cm
Höjd: ca 10,5 cm
Färg: naturliga färger, tvättad vit
Material: trä, plast, metall
Antal: 1 st

Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 63951
Vikt: 1 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Korgfartyg för plantering av vitvättad L34cm
Korgfartyg för plantering av vitvättad L34cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.