Korgskål för plantering av ljusbrun Ø24cm

115 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Presentera dina favoritblommor i denna naturliga rottingskål! Dekorationsskålen är tillverkad av noggrant utvalda naturmaterial. Pittoreska pilgrenar är vävda runt en metallram, vilket skapar en atmosfär av mysighet och rustik. Inuti är planteringen fodrad med en transparent plastfilm, som möjliggör direkt plantering. Du kan vattna och transportera dina planteringar utan bekymmer.

Rottingkorgen är särskilt lämplig som en kärleksfull designad present till kära människor. Skicka en färsk blomsterhälsning till våren och plantera chipkorgen med färgglada primroses eller penséer. Men också så många delikatesser från delikatesserna, som utsökt vin, hjärtaost och färskt bröd, kan idealiskt arrangeras i träskålen och kan också dekoreras dekorativt med filtull och sidenblommor som skumrosor. Det säger sig självt att du kommer att sätta ett leende på mottagarens ansikte!

Med en diameter på cirka 24 centimeter och en höjd av cirka 11,5 centimeter passar den runda rottingskålen av pilgrenar lätt på nästan varje matbord, hall eller skänk. Naturligtvis kan du också använda träkorgen som rumsdekoration för din restaurang, hotelllobby eller husbar. Försök bara!

Diameter: ca Ø24 cm
Höjd: ca 11,5 cm
Färg: ljusbrun
Material: trä, plast, metall
Antal: 1 st

Artikel nr.: 63930
Vikt: 0,35 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Korgskål för plantering av ljusbrun Ø24cm
Korgskål för plantering av ljusbrun Ø24cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.