Korgskål, planter, träkorg för plantering av natur L41cm H13.5

102 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Vävningen av naturliga grenar gör denna ovala korgskål till en mycket speciell planter för varje säsong!

Fräscha tidiga blommare som påskliljor, sommar -succulenter, höstlyng eller julstjärnan vid jul: allt känns rätt hemma i träkorgen för plantering. Allt du behöver göra är att bestämma dig och hitta ett bra ställe för det. Den rustika växtkorgen passar både som trädgårdsdekoration och inredning. Du kan också använda det naturliga kärlet som en planteringsplatta för blomkrukor eller som ett originalgrenfartyg för arrangemang av bordspynt.

Den dekorativa skålen kan också vara vackert utformad som en present. - Plantera trädgårdsörter i den och du har en underbar örtskål som souvenir till nästa grillfest eller som present till födelsedagsbarn som är entusiastiska över att laga mat.

Efter att ha planterat blomsterdekorationerna lägger du till matchande dekorpluggar och mottagaren kommer att bli glad över den vackra uppmärksamheten.
Insidan av växtkorgen är redan utrustad med en transparent plastfilm, så att du kan börja plantera omedelbart utan att tveka.
Kombinera den högkvalitativa planteringskorgen från VIANA för bra arrangemang av planterade korgar med andra träplanter från denna serie från vårt stora sortiment av korgskålar för plantering!

Observera: Detta är en naturlig produkt! Detta innebär att produkten utsätts för naturliga fluktuationer och därför kan avvika från de angivna måtten i form, färg, storlek, bredd, längd och diameter!

Obs! Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet, såvida de inte uttryckligen ingår.

Yttermått (L × B × D): ca 41 × 16,5 × 13,5 cm
Korgöppningens innermått (L × B × D): ca 39 × 14,5 × 13 cm
Mått stativyta (L × B): ca 35 × 10 cm
Färg: naturlig, transparent, grön
Material: trä, metall, snöre, folie
Antal: 1 st
google_translate
Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 00589
Vikt: 0,58 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Korgskål, planter, träkorg för plantering av natur L41cm H13.5
Korgskål, planter, träkorg för plantering av natur L41cm H13.5
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.