För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Körsbär Ø2,5cm 28st

140 kr *

5,00 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Visste du att körsbäret tillhör rosfamiljen? Det är inte så viktigt, det är mycket viktigare att dessa härliga körsbär bara väntar på att bli dekorerade av dig! Med den fantastiska röda fruktkroppen och den gröna stammen i slutet ser dekorativa körsbär från det högkvalitativa märket VIANA ut som nyplockade och lockar uppmärksamhet i en vacker fruktskål eller display.

Som en typisk sommarfrukt passar det konstgjorda körsbäret helt enkelt perfekt i en harmonisk sommardekoration. Till exempel kan du berika dina borddekorationer med körsbär eller till och med hänga dem på en dekorativ sladd! Den dekorativa frukten kan också användas idealiskt för floristiskt designarbete. Detta är ett underbart sätt att dekorera dörrkransar eller bordarrangemang med körsbäret. Kombinera gröna druvor med det!

De 28 röda körsbären har vardera en ungefärlig diameter på 2,5 centimeter och är ungefär 7 centimeter långa med en stjälk. Du får uppsättningen i en plastpåse.

Diameter: ca 2,5 cm
Längd: ca 7 cm
Färg: röd, grön
Material: plast
Antal: 28 stycken

Observera:
Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 64659
Vikt: 0,1 kg
Leverans till: 4. augusti **
Körsbär Ø2,5cm 28st
Körsbär Ø2,5cm 28st
Körsbär Ø2,5cm 28st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.