För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Mandarin Ø6cm 6st

145 kr *

24,17 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Ursprungligen ursprungligen i Kina, kom den första mandarinen till Europa 1805. Citrusväxtens namn, botaniskt Citrus reticulata, kom från det faktum att européerna koloniserade i Kina. Kejsarens tjänsteman kallades mandarin. Men avsluta historien! Den här konstgjorda tangerinen från premiummärket VIANA kommer att förstå hur du berikar dina dekorationer fruktig och optimistisk. Med det äkta fruktärret, den rika orange färgen och den gröna stjälken får den dekorativa frukten ett bedrägligt verkligt och naturligt utseende.

Du vill bita i det! Ordna den exotiska dekorativa frukten i en vacker dekorativ skål. Även i kombination med annan konstfrukt skapas en fantastiskt uppfriskande och uppfriskande atmosfär. Detta är inte bara bra i hemmet, utan kan också dekorera juicebarer, restauranger eller till och med glassbarer med stil. Konstgjord frukt, som den här tangerinen, är idealisk för detta, eftersom frukterna inte förstöras och alltid ser fräsch ut!

Den konstgjorda mandarinen i orange är cirka 5 centimeter hög och har en diameter på cirka 6 centimeter. Du får den tropiska dekorativa frukten i en uppsättning av sex.

Diameter: ca Ø6 cm
Höjd: ca 5 cm
Färg: orange, grön
Material: plast
Antal: 6 stycken

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 64656
Vikt: 0,2 kg
Leverans till: 4. augusti **
Mandarin Ø6cm 6st
Mandarin Ø6cm 6st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.