För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Mat dummy päron 10,5 cm grön 6st

182 kr *

30,33 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Klassisk i konstgjord frukt: det gröna päronet för skarpa dekorationer! Det gröna dekorativa päronet i lätt plast är försett med brunröda fläckar för maximal realism: Den lilla, gröna stammen och en brun rest av blommorna gör illusionen: den dekorativa frukten från kvalitetsmärket VIANA kan knappt särskiljas från den naturliga modellen!

I skyltfönstret eller i fruktskålen på en möbelutställning blir matdockan en aptitretande blickfångare! Eftersom plastfruktdekorationer inte förstörs kan de ställas ut och återanvändas på lång sikt. Naturligtvis kan det konstgjorda päronet också kombineras med andra typer av konstgjord frukt. Eller gör den konstgjorda frukten till din permanenta stjärna eller din höstdekoration! På grund av den höga graden av realism är den dekorativa frukten även lämplig som rekvisita i teatern eller i film.

Det dekorativa päronet i grönt och brunt är cirka 10,5 centimeter långt och når till och med en höjd på 12,8 centimeter med stammen. Deras diameter är cirka 8 centimeter.

Storlek : ca 10,5 cm, 12,8 cm med siel
Diameter : ca Ø7cm
Färg : grön, brun, röd
Material : plast
Antal : 6 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de används bara för dekoration och är inte lämpliga för konsumtion! Håll dig borta från barn!
Art.-nr.: 68625
Vikt: 0,56 kg
Leverans till: 4. augusti **
Mat dummy päron 10,5 cm grön 6st
Mat dummy päron 10,5 cm grön 6st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.