För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Melonbit keramik 12cm 3st

153 kr *

51,00 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Att titta på denna trio av melonbitar ger friskhet till vardags sommaren! Dekorativ frukt tillverkad av högkvalitativ keramik är på mode och erbjuder en idealisk möjlighet att utforma inredningen i ditt eget hem eller restaurang på ett tilltalande sätt. Som en del av VIANA: s högkvalitativa produktsortiment modelleras designen av denna vattenmelon på det naturliga originalet i detalj. Även de små svarta kärnorna kan ses! Fruktskulpturen gör den glaserade ytan särskilt elegant.

Som en absolut sommarfrukt passar vattenmelonen naturligtvis perfekt i en sommardekoration. Till exempel kan du smycka ett buffébord, en juicebar eller en cocktailbänk genom att konstgjort placera melonbitarna på en dekorativ platta. En sammansättning av flera dekorativa frukter som jordgubbar, druvor och bananer är särskilt fascinerande. Ta en titt på vårt sortiment, du kommer definitivt att hitta det du letar efter.

De röda melonbitarna gjorda av glaserat keramik kommer i en uppsättning av tre. Dimensionerna på fruktskulpturen är ungefär 12 x 10 x 5 centimeter.

Storlek: ca 12 cm x 10 x 5 cm
Färg: röd, grön, svart
Material: keramik
Antal: 3 stycken

Obs: Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Art.-nr.: 63663
Vikt: 0,5 kg
Leverans till: 4. augusti **
Melonbit keramik 12cm 3st
Melonbit keramik 12cm 3st
Melonbit keramik 12cm 3st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.