Naturliga fjädrar 18 - 24 cm 10 g

Floristik24 Naturliga fjädrar 18 - 24 cm 10 g Floristik24 Naturliga fjädrar 18 - 24 cm 10 g Floristik24 Naturliga fjädrar 18 - 24 cm 10 g

Sökning

Vårbord dekoration Naturliga fjädrar
Dekorera dig själv med konstiga fjädrar! Dessa riktiga fågelfjädrar är det bästa valet för att skapa fantasifull kostymer och originaldekorationer.

De naturliga fjädrarna från premiummärket VIANA är handplockade, imponerar med sitt prickiga mönster i de naturliga färgerna bruna och vita och har en lång köl. Så du kan enkelt integrera de dekorativa fjädrarna i dina skapelser. Skapa hårtillbehör för en snygg kostym genom att sy fågelfjädrarna på ett band eller helt enkelt fästa dem med häftklamrar eller lim. Fjädrarna ser bra ut på fashionabla tillbehör. Så kul med fjädrar är kul! Med sina dämpade färger passar de riktiga fjädrarna lika bra för att designa en höstdekoration med dekorativa djur, konstgjord svamp, mossa och en lykta.

De långa naturliga fjädrarna levereras i en plastlåda med en vikt på 10 gram. De dekorativa fjädrarna kan vara mellan 18 och 24 centimeter långa.

Observera: det är en naturlig produkt ! Detta innebär att produkten utsätts för naturliga fluktuationer och därför kan skilja sig i form, färg, storlek, bredd, längd och diameter från de angivna dimensionerna !

Längder: ca 18 cm - 24 cm
Färg: naturliga färger
Material: riktiga fågelfjädrar
Vikt: ca 10 g

Vårbord dekoration

Článok s iba malými množstvami.
Sezónne položky nie je možné usporiadať!


Last Minute

alla underkategorier på ett ögonblick