Planter groda med mossgrön 35 × 25cm H21cm

222 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Du behöver inte en trädgårdsdamm för att hålla grodor. Planteringen i form av en groda med mossa är också ett särskilt stort prov på dess släkte!

Den gillade växtgrodan består av en metallram som var täckt med ljusgrön mossa. Öppningen för plantering eller för blomkruka är fodrad med växtfolie. Två ögon av plast kompletterar den underbara designen av det exklusiva dekorativa märket VIANA.

Designa växtpotten med färgglada tidiga blommor som gula påskliljor eller krokusar i lila och vitt. I påskdekorationen gillar grodan att hålla kaniner och kycklingar sällskap. På en plats skyddad från vädret kan dock planteringsskålen också användas utomhus. På grund av sin storlek och den ljusgröna huden av mossa, gör den söta växtgrodan också en underbar fönsterdekoration för våren. I stället för blommor kan grodan också bära föremålen på ryggen som du vill lyfta fram. Så vyn faller på din skärm helt av sig själv!

Den mossatäckta grodan som en växtkruka är ungefär 21 centimeter hög och mäter (längd × bredd) ungefär 32 x 25 centimeter. Planteraren själv har ett djup på cirka 13 centimeter och dess diameter är också cirka 13 centimeter.

Höjd : cirka 21 cm
Längd : ca 35 cm
Bredd : ca 25 cm
Djup planterare: ca 13 cm
Växtens öppningsdiameter : ca Ø13cm
Färg : grön, naturlig, vit, svart, transparent
Material : metall, mossa, plast, snöre
Antal : 1 st
Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 68172
Vikt: 0,8 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Planter groda med mossgrön 35 × 25cm H21cm
Planter groda med mossgrön 35 × 25cm H21cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.