Planter kokosnöt naturlig Ø37 / 24cm, uppsättning av 2

362 kr *

Leverans till 27. januari **

Frakt inom 24 timmar

Endast 7 kvar i lager.

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Speciella växter förtjänar en speciell planterare - gjord av kokosnöt. Exotics som orkidéer kommer till sin egen i en skål med flätade kokosfibrer! Ta med stil till en vinterträdgård full av tropiska växter! Och ett vardagsrum med möbler av exotiskt trä ser ännu ädligare ut med planterare som understryker den naturliga färgen ton och ton.

Planteringen får sin charm genom kombinationen av naturliga material i flera färger. Förutom fibrerna i kokosnöten används pil och hampa också här. Alla material är flätade eller sys försiktigt. Så planteraren är inte bara stabil: ytan får också ett spännande plastmönster, men ser fortfarande naturligt ut. Insidan av kokosfiberväxtkrukorna är fodrad med svart plastfilm. Kokosnötburkan kan fungera som en blomkruka eller kan planteras direkt med ett lager expanderad lera eller grus.

Du får planteraren gjord av kokosfibrer i en uppsättning av två. Den mindre kokosnötpotten för plantering har en ungefärlig ytterdiameter på 25 centimeter och en inre diameter på cirka 14 centimeter vid en höjd av cirka 17 centimeter. Den större planteraren har en diameter på ungefär 37 centimeter utanför och 25 centimeter inuti. Här är höjden cirka 23 centimeter.

Utomhusdiameter: ca 24 cm / 37 cm
Diameter inuti: ca 14 cm / 25 cm
Höjd: ca 17 cm / 23 cm
Färg: naturliga färger
Material: trä, kokosfibrer, sladd, plast
Antal: 2 stycken i en uppsättning
Artikel nr.: 38719-017
Vikt: 1,7 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Planter kokosnöt naturlig Ø37 / 24cm, uppsättning av 2
Planter kokosnöt naturlig Ø37 / 24cm, uppsättning av 2
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.