Plantera påskkorgen med handtag rund kräm, brun Ø15 / 18cm, uppsättning av 2

81 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Den stapelbara korgduon är redo att glädja dig som planterare, påskkorg eller lagringsbehållare. De flätade handtagen är inte bara praktiska, de ger också den dekorativa korgen ett lekfullt utseende. I påskäggsjakten kommer korgarna att glädja unga och gamla. Med färgade ägg, lite konstgräs och godsaker kan du snabbt förvandla träkorgarna till vackra påsk bon.

Korgkorgarna är vävda av ljusspån och mörka pilgrenar. Tack vare den redan integrerade planteringsfolien kan du plantera plantkorgarna direkt. Lavendel, tulpaner, primroses eller pansies matchar den naturliga färgen på flätade korgar. Handtagskorgar är också lämpliga som förvaringsbehållare. Lökar, små trädgårdsredskap och etikettbrädor kan samlas in i dessa eleganta flätade behållare på nolltid.

Den stora rottingkorgen har en diameter på cirka 18 centimeter och en höjd av cirka 13 centimeter. Höjden på den lilla blommakorgen mäter cirka 10 centimeter med en diameter på cirka 15 centimeter.

Små korgdimensioner (diameter × höjd) : ca 15 cm × 10 cm
Mått på stor korg (diameter × höjd) : ca 18 cm × 13 cm
Färg : brun, grädde
Material : trä, plast
Antal : 2 stycken, 1 per storlek
Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 67652
Vikt: 0,45 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Plantera påskkorgen med handtag rund kräm, brun Ø15 / 18cm, uppsättning av 2
Plantera påskkorgen med handtag rund kräm, brun Ø15 / 18cm, uppsättning av 2
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.