För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Prickly pear 5cm grönbrun 6st

183 kr *

30,50 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Krydda din borddekoration med denna exotiska dekorativa frukt! Det grönbruna prickiga päronet, som på latin kallas Opuntia ficus-indica, är ett effektivt sätt att ge dina dekorationer en exotisk touch. Till exempel kan du ordna den konstgjorda frukten i en vacker träskål och lägga till lite dekorativ sand och drivved.

Det hela passar som en modern rumdekoration på en hylla i vardagsrummet eller på matbordet. Och om du behöver en tema fönsterdekoration för din resebyrå för resor till Mexiko, är denna kaktusfrukt ett idealiskt sätt att föra dina kunder närmare fascinationen för denna semestermål.

Det stickade päronet i grönbrunt finns i ett paket med 6 och varje dekorativ frukt har en storlek på cirka 5 centimeter. De konstgjorda kaktusfrukterna har en långsträckt, gurka-liknande form och är försedda med mjuka spetsar runtom, vilket ska simulera kaktussnyggarna. Fyra frukter är gröna och har många små prickar samt vertikala ränder i gult. De andra två stickade päron är mörkgröna, medan prickarna och ränderna är färgade bruna. Detta gör att du kan skapa stora variationer även inom denna dekoration!

Storlek:
ca 5 cm
Färg: grön, gul, brun
Material: plast
Antal: 6 stycken

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 519177-86
Vikt: 0,24 kg
Leverans till: 4. augusti **
Prickly pear 5cm grönbrun 6st
Prickly pear 5cm grönbrun 6st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.