Rektangulär växtkorg naturvit tvättad L33cm, set om 3

249 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

En växtkorg från forntida tradition: Vävning av pilgrenar är nära sammanflätade med vår mänskliga kultur. Det traditionella hantverket går tillbaka upp till 12 000 år och är enligt experter antagligen ännu äldre än keramik. Med dessa högkvalitativa växtkorgar från den exklusiva VIANA-produktserien håller du ett traditionellt hantverk i dina händer som är idealiskt anpassat för husplanteringar av alla slag och är också utmärkt som dekorativt föremål. De naturliga pilgrenarna flätades runt en stabil metallram och var försedda med en vit tvätt, vilket ger korgen ett otänkbart utseende i vintagestil eller shabby chic. Den inre ytan är fodrad med en transparent plastfilm, så att direkt plantering är möjlig och inga vätskor kan komma ut.

I vårdekorationen skapar du ett verkligt underbart hav av blommor som primroses, pansies, krokusar och påskliljor. Den färgglada sorten kommer att få solen till ditt hjärta igen efter den kalla vintern och kommer att dekorera ditt hem, din restaurang eller ditt fönster på ett livligt sätt.

Planter i vit tvätt kommer i en uppsättning av 3 delar. Den största korgen mäter ungefär 33 x 23,5 centimeter, den mellersta mäter ungefär 28,5 x 19 centimeter och den minsta mäter ungefär 23 x 13,5 centimeter.

Mått stora: ca 33 x 23,5 cm
Mått medium: ca 28,5 x 19 cm
Mått små: ca 23 x 13,5 cm
Färg: naturliga färger, tvättad vit
Material: trä, metall, plast
Antal: 3 stycken, 1 per storlek

Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 63949
Vikt: 1 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Rektangulär växtkorg naturvit tvättad L33cm, set om 3
Rektangulär växtkorg naturvit tvättad L33cm, set om 3
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.