För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Stjärnfruktkeramik 10 cm 3st

160 kr *

53,33 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Denna frukt, förvånande i sin skönhet, har länge inte varit främling för tropiska frukter i Tyskland: stjärnfrukten, även känd som carambola, carambola eller carambola, kommer ursprungligen från Sydostasien. Med denna exklusiva trio får du fascinerande vackra konstgjorda kopior av keramik av hög kvalitet. Ytan var glaserad och verkar därför särskilt ädel, inte minst för att den skapar underbara ljusreflektioner. Den exotiska frukten är elliptisk-långsträckt till äggformad och uppdelad tydligt i fem revben och kanaler längs dess längd.

Detta sommarliga dekorativa element är perfekt för att skapa en attraktiv sommardekoration. Eftersom stjärnfrukten är mycket populär att garnera cocktails, kommer fruktskulpturen definitivt att se bra ut på en cocktail eller juice bar och vet också hur man klipper en bra figur i restaurangen vid buffébordet. Och om du vill skapa en exotisk oas i ditt eget hem, ordna sedan den konstgjorda stjärnfrukten tillsammans med andra keramiska konstgjorda frukter. Du hittar ett brett urval i vårt sortiment.

Den gröna stjärnfrukten tillverkad av glaserat keramik kommer i en uppsättning av tre. Dimensionerna på fruktskulpturen är ungefär 10 x 7 x 7 centimeter.

Storlek: ca 10 cm x 7 x 7 cm
Färg: grön
Material: keramik
Antal: 3 stycken

Obs: Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Art.-nr.: 63658
Vikt: 0,7 kg
Leverans till: 4. augusti **
Stjärnfruktkeramik 10 cm 3st
Stjärnfruktkeramik 10 cm 3st
Stjärnfruktkeramik 10 cm 3st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.