Växtkorg, korg med handtag, dekorativ korg rund vit H9,5cm Ø20cm

67 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Du kan plantera en mängd olika blomsterdekorationer i denna lilla, runda plantkorg. Korg med handtag är gjord av vitt spån, som är flätat runt en robust metallram. Kanten på basen på dekorationskorgen och överkanten med handtag är gjorda av robusta pilgrenar som har tvättats vita för att matcha spånkorgen.

Handtagskorgens insida är redan utrustad med robust plastfilm, som skyddar mot läckande vatten och fallande jord.

Den naturliga färgen på blomkorgen i vitbrun harmonierar mycket bra med den mörka krukväxterna och grenarna av små perenner som du kan plantera där. Du kan använda korgen med handtag i trendiga shabby chic året runt. Använd plantkrukan för att skapa en vårkorg med tidiga blommor eller så påskgräs i den. På sommaren kan du få solrosor att blomma i flätkorgen. I höstas var Erika och det färgglada shamberry dekorerat med små pumpor och band riktigt trevligt i korgen för plantering. På vintern erbjuder korgfacket plats för små arrangemang inför advent eller så kan du plantera snöflingor eller en julstjärna i den naturliga korgen.
Om du är inbjuden erbjuder den plats för fina små saker som en presentkorg.

Kombinera den dekorativa korgen med andra korgar i andra utföranden från vårt stora utbud av planteringar. - Du kan få denna runda korg i två andra storlekar i vår butik!

Vänligen notera:
Det är en naturlig produkt ! Detta innebär att produkten utsätts för naturliga fluktuationer och därför kan avvika från de angivna måtten i form, färg, storlek, bredd, längd och diameter!

Obs: Tillbehör och prydnadsföremål som visas på produktbilder är inte en del av sortimentet, såvida de inte uttryckligen ingår.

Höjdkorg: ca 9,5 cm
Höjd med handtag: ca 12 cm
Bredd med handtag: ca 24 cm
Ytterdiameter: ca 20 cm
Öppningsdiameter: ca 18 cm
Planteringsdjup: ca 8,5 cm
Stativyta: ca 15 cm
Färg: vit, brun, naturlig, transparent
Material: korg, metall, plast
Antal: 1 st
google_translate
Artikel nr.: 01373
Vikt: 0,45 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Växtkorg, korg med handtag, dekorativ korg rund vit H9,5cm Ø20cm
Växtkorg, korg med handtag, dekorativ korg rund vit H9,5cm Ø20cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.