Växtkorg, planter, korgskål naturlig L46cm H14cm

139 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Hösten närmar sig och du letar fortfarande efter rätt växtkorg för attraktiva höstarrangemang? - Inga problem, detta naturliga kärl är en cachepot och korgskål i ett.

Med denna vackra korg för plantering kan du implementera alla slags dekorationsalternativ och planteringstankar inför starten av den färgglada höstsäsongen. Till exempel kan du lägga krysantemumkrukor i dem eller plantera ljung eller pseudobär i den foliefodrade blomkorgen.

Träkorgen är också förstärkt med metallstänger. Tack vare denna robusta konstruktion kan den användas som trädgårdsdekoration, på din terrass eller balkong, oavsett väder. Men träväxtkorgen vet också hur man inspirerar i hemmet. Planterade korgar passar perfekt på en fönsterbräda, på ett vardagsrumsbord eller på en skänk på kontoret. En örtkruka är underbar i köket eller som present!

Självklart kan korgen också användas som planterare för alla andra tillfällen och alla årstider. Grenfartyget passar också fantastiskt bra som presentkorg!

Kombinera den mångsidiga växtskålen från VIANA med andra korgskålar för plantering av serien från vårt stora sortiment av krukor.

Observera: Detta är en naturlig produkt! Detta innebär att produkten utsätts för naturliga fluktuationer och därför kan avvika från de angivna dimensionerna när det gäller form, färg, storlek, bredd, längd och diameter!

Obs: Tillbehör och prydnadsföremål som visas på produktbilder är inte en del av sortimentet, såvida de inte uttryckligen ingår.

Yttermått (L × B × D): ca 46 × 21 × 14 cm
Korgöppningens innermått (L × B × D): ca 44 × 18 × 13,5 cm
Mått stativyta (L × B): ca 40 × 12 cm
Färg: naturlig, transparent, grön
Material: trä, metall, snöre, folie
Antal: 1 st
google_translate
Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 00590
Vikt: 0,65 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Växtkorg, planter, korgskål naturlig L46cm H14cm
Växtkorg, planter, korgskål naturlig L46cm H14cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.