Växtpotten willow naturliga färger Ø26 / 20cm H20 / 16cm uppsättning av 2

178 kr *

Leverans till 27. januari **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Kvalitetsmärket VIANA presenterar en ovanlig dekorationsidé gjord helt av naturliga material med denna växtkruka gjord av pilgrenar i naturbrunt. Grenarna var lindade runt ett ramverk av pinnar som i sin tur är fäst på en tunn träskiva. Blomkrukans insida är också försedd med en plastinsats för att skydda träet från att undgå fukt. När du använder den som en växtkruka rekommenderas det fortfarande att fodra det med folie.

Rottingkorgen påminner lite om ett fågelbo och ger en naturlig touch till ditt hem eller företagslokaler. Men det behöver inte nödvändigtvis planteras, du kan också använda det som en dekorativ korg för att dekorera med hö, gräs, mossa och fåglar eller intressanta grenar och stenar. Eller slå ut korgskålen med en trasa och omvandla den till en presentkorg. Satsar du på att den ovanliga planteraren inspirerar dig för din naturliga dekoration?

Den bruna växtpotten gjord av naturliga pilgrenar finns som en uppsättning av 2 stycken. Den större korgen har en diameter på cirka 26 centimeter och den mindre cirka 20 centimeter. Höjden är ungefär 20 eller 16 centimeter.

Diameter upptill: ca Ø20cm / Ø26cm
Diameter botten inuti: ca 10 cm / 14 cm
Höjd: ca 16 cm / 20 cm
Färg: naturliga färger
Material: trä, metall, plast
Antal: 2 stycken i en uppsättning
Tillverkare: Viana ®
Artikel nr.: 68043
Vikt: 1,4 kg
Leverans till: 27. januari **

fler objektbilder

Växtpotten willow naturliga färger Ø26 / 20cm H20 / 16cm uppsättning av 2
Växtpotten willow naturliga färger Ø26 / 20cm H20 / 16cm uppsättning av 2
* Alla priser inkl. 25 % Moms Plus leveranskostnader. Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.