För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Vilda jordgubbar 3,5 cm 24st

157 kr *

6,54 kr per bit

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Ingenting påminner mer om sommaren än fruktiga söta jordgubbar! Visste du att den lilla kraftfrukten redan spelade en viktig roll i mänsklig näring under stenåldern? Ta nu denna söta stenålderfrukt till din sommardekoration! Eftersom ingenting är mer inbjudande än en färsk korg med läcker frukt. Tyvärr håller färsk frukt inte alltid så länge, särskilt inte när det är varmt ute. Så använd denna konstgjorda kopia av vilda jordgubbar!

Som en del av det högkvalitativa produktsortimentet VIANA är de dekorativa bären särskilt autentiska och rika på detaljer, så att du skulle behöva bita i bäret för att göra skillnad i originalet. Den dekorativa jordgubben kommer säkert att göra en underbar dekoration i din glassbar eller cocktailbar och kan förtrolla dina kunder och gäster i flera år. Attraktivt kombinerat med andra frukter som meloner och bananer skapas ett stort stilleben.

De vilda bären har en ungefärlig storlek på 3,5 centimeter och finns i en uppsättning av 24 bitar.

Storlek: ca 3,5 cm
Färg: grön, röd
Material: plast
Antal: 24 stycken

Observera:!
Tillbehör och dekorativa föremål som visas på produktbilder ingår inte i produktsortimentet om de inte uttryckligen ingår.

Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 64662
Vikt: 0,1 kg
Leverans till: 4. augusti **
Vilda jordgubbar 3,5 cm 24st
Vilda jordgubbar 3,5 cm 24st
Vilda jordgubbar 3,5 cm 24st
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.