För att kontinuerligt optimera vår webbplats och erbjuda dig bästa möjliga service använder vi cookies, förutsatt att du samtycker till användningen av cookies. Ytterligare information Hålla med Avvisa


Dekorativ honungsmelon halverad orange, grön 13cm

89 kr *

Leverans till 4. augusti **

ProduktbeskrivningProduktbeskrivning

Dekorera ditt kök, fruktskål eller ett matbord med denna halverade dekorativa honunggmelon i orange och grönt! Den vackra konstgjorda frukten är mycket detaljerad och autentiskt utformad, vilket kan ses särskilt i frön, massan och de konstgjorda fårorna på höljet. Som ett resultat ser den konstgjorda frukten bara ut som en kopia vid andra ögonkast och stöder därmed en uppfriskande, färgglad sommardekoration.

Denna dekorativa frukt kan också fylla och komplettera din fruktplatta så att du alltid har ett sommarligt färgspel i ditt kök. Du kan också använda den konstgjorda melonen som dekoration för en buffé, en grillfest eller en festkällare och använda den som en original bordsdekoration. Du kan också använda andra konstgjorda frukter för att skapa en smart sommardekoration för en klubbfest och därmed få dig att njuta av den läckra efterrätten!

Den halverade dekorativa honunggmelonen i orange och grön har en längd på cirka 13 centimeter, en bredd av cirka 15 centimeter och en höjd av cirka 5 centimeter.

Längd:
cirka 13 cm
Bredd: cirka 15 cm
Höjd: ca 5 cm
Färg: orange, gul, grön, svart, vit, brun
Material: plast
Antal: 1 st

Observera: Våra konstgjorda frukter är mycket realistiska, men de tjänar endast dekorativa ändamål och är inte lämpliga för konsumtion! Förvaras oåtkomligt för barn!
Art.-nr.: 510006-35
Vikt: 0,1 kg
Leverans till: 4. augusti **
Dekorativ honungsmelon halverad orange, grön 13cm
* Alla priser inkl. 25 % Moms, Plus leveranskostnader Streckade priser motsvarar det tidigare priset.
** Förutom förskottsbetalning. Efter att fakturabeloppet har krediterats vårt konto kommer vi att utföra leveransen åt dig omedelbart.